Dansk Brodags copyright

Rettighederne til de beskrivelser, data mv., der er at finde på internetsiderne, tilfalder til hver en tid Dansk Brodag og må ikke eftergøres uden skriftlig tilladelse fra Dansk Brodag.

Informationerne på Dansk Brodags internetsider kan frit benyttes til privat brug eller privat information, og det er altid tilladt at linke til informationerne.

Ønskes informationerne videreformidlet i form af et link, kan dette gøres frit/gratis.

I forbindelse med linkning, skal Dansk Brodags logo benyttes som henvisning. Linket skal ligeledes sættes til "hele siden" eller "nyt vindue" og ikke til bl.a. separate filer eller separate filer i "nyt vindue"- hvorfra besøgende ikke har mulighed for at surfe videre på Dansk Brodags egen side.

Således accepteres links til enkeltframes eller grafikelementer ikke.

En integrering, kopiering eller anden form for direkte eller redigeret brug af de informationer, data m.v., der er angivet på Dansk Brodags internetsider er ikke tilladt.

I de tilfælde, hvor der er tale om et produkt eller en information, der kan købes, vil det være tilladt at foretage en integrering, kopiering mv. forudsat, at der er indgået en skriftlig salgsaftale. - evt. link til produktoversigt.

Dansk Brodag er ikke ansvarlig for indholdet på de websites, der linkes til på Dansk Brodags website.